Vi söker Dig som vill bli vår nya kollega

Vi söker en duktig, noggrann och positiv person mellan 20-50 år som är driftig och har lätt för problemlösning. Har du trädgårdsbakgrund eller är intresserad av det gröna så är det en bonus men inget krav. Dock ser vi gärna att du har jobbat som fastighetsskötare ett antal år och kan jobbet.

Vi är en stark, relativt ung och homogen grupp på 13-14  personer och har vårt säte i Helsingborg. Vårt kontor ligger på Berga och vi har alltid nära till våra kunder och vår arbetsplats som varierar från kund till kund inom Helsingborg .

Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar i Helsingborg, dem flesta kunder har sina fastigheter på Tågaborg, i centrala Helsingborg och på Norr. Vi jobbar även i mindre skala mot hyresfastigheter och kommersiella Industrifastigheter.

Du som sökande behöver ha egenskaperna att vara flexibel och positiv. Har du reparationsvana eller är tekniskt lagd i dig själv så är det meriterande och en bonus.

Vi tillhandahåller bil och det är viktigt att du har körkort och kan ta dig runt till våra kunder. Du kommer dock arbeta i tätt samarbete med en grupp där alla drar åt samma håll och är vana att hjälpas åt över gränserna.

Vi har högt i tak och försöker skapa bästa tänkbara förutsättningarna att trivas på sitt arbete. Som ett vidare led i detta vill vi komplettera gruppen med ytterligare en person som är en lagspelare och som går in och stärker gruppen och vår totala kompetens.

Att man kan det svenska språket ser vi som en grundläggande förutsättning då det är viktigt att kunna kommunicera med våra kunder.

Tillträde till tjänsten, omgående.

Intervjuer kommer genomföras kontinuerligt och vi har för ambition att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Vi söker nu en mångsysslig, duktig och händig person till vår team, gärna med bakgrund som lås-tekniker, snickare, elektriker eller rörläggare. Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller haft en liknande roll på annat fastighetsbolag.

Vi är en relativt ung och homogen grupp på 13-14 personer som har vårt säte i Helsingborg. Firman ligger på Berga och vi har alltid nära till våra kunder och vår arbetsplats som varierar från kund till kund. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar i Helsingborg, dem flesta kunder har sina fastigheter på Tågaborg, i centrala Helsingborg och på Norr. Vi jobbar även i mindre skala mot hyresfastigheter och kommersiella Industrifastigheter.

Du som sökande behöver ha egenskaperna att vara flexibel, positiv, självgående.

Vi tillhandahåller bil och det är viktigt att du har körkort och kan ta dig runt till våra kunder. Du kommer dock arbeta i tätt samarbete med en grupp där alla drar åt samma håll och är vana att hjälpas åt över gränserna. Det finns sedan tidigare en fastighetstekniker anställd hos oss och du kommer ibland jobba tillsammans med denna person, tanken är att ni hjälps åt och lägger upp arbeten som ni känner er trygga med.

Vi har högt i tak och försöker skapa bästa tänkbara förutsättningarna att trivas på sitt arbete. Med denna tilltänkta rekrytering så vill vi komplettera gruppen med en person som är en lagspelare och som går in och stärker gruppen och vår totala kompetens ytterligare.

Att du kan det svenska språket ser vi som en grundläggande förutsättning då det är viktigt att kunna kommunicera med våra kunder.

Tillträde till tjänsten, omgående.
Intervjuer kommer genomföras kontinuerligt och vi har för ambition att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Vänligen välj vilken tjänst du är intresserad av*
Max filstorlek: 200 MB.
Max filstorlek: 200 MB.
Max filstorlek: 200 MB.