Vi söker Dig som vill bli vår nya kollega

Vi söker en duktig, noggrann och positiv person mellan 20-50 år som är driftig och har lätt för problemlösning. Har du trädgårdsbakgrund eller är intresserad av det gröna så är det en bonus men inget krav.

Vi är en stark, relativt ung och homogen grupp på strax över 10 personer och har vårt säte i Helsingborg. Vårt kontor ligger på Berga och vi har alltid nära till våra kunder och vår arbetsplats som varierar från kund till kund inom Helsingborg.

Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar i Helsingborg, dem flesta kunder har sina fastigheter på Tågaborg, i centrala Helsingborg och på Norr. Vi jobbar även i mindre skala mot hyresfastigheter och kommersiella Industrifastigheter.

Du som sökande behöver ha egenskaperna att vara flexibel och positiv. Har du reparationsvana eller är tekniskt lagd i dig själv så är det meriterande och en bonus.

Vi tillhandahåller bil och det är viktigt att du har körkort och kan ta dig runt till våra kunder. Du kommer dock arbeta i tätt samarbete med en grupp där alla drar åt samma håll och är vana att hjälpas åt över gränserna.

Vi har högt i tak och försöker skapa bästa tänkbara förutsättningarna att trivas på sitt arbete. Som ett vidare led i detta vill vi komplettera gruppen med ytterligare en person som är en lagspelare och som går in och stärker gruppen och vår totala kompetens.

Att man kan det svenska språket ser vi som en grundläggande förutsättning då det är viktigt att kunna kommunicera med våra kunder.

Tillträde till tjänsten, omgående.
Intervjuer kommer genomföras kontinuerligt och vi har för ambition att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Vi söker nu en mångsysslig, duktig och händig person till vår team, gärna med bakgrund som lås-tekniker, snickare, elektriker eller rörläggare. Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller haft en liknande roll på annat fastighetsbolag.

Vi är en relativt ung och homogen grupp på strax över 10 personer som har vårt säte i Helsingborg. Firman ligger på Berga och vi har alltid nära till våra kunder och vår arbetsplats som varierar från kund till kund. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar i Helsingborg, dem flesta kunder har sina fastigheter på Tågaborg, i centrala Helsingborg och på Norr. Vi jobbar även i mindre skala mot hyresfastigheter och kommersiella Industrifastigheter.

Du som sökande behöver ha egenskaperna att vara flexibel, positiv, självgående.

Vi tillhandahåller bil och det är viktigt att du har körkort och kan ta dig runt till våra kunder. Du kommer dock arbeta i tätt samarbete med en grupp där alla drar åt samma håll och är vana att hjälpas åt över gränserna. Det finns sedan tidigare en fastighetstekniker anställd hos oss och du kommer ibland jobba tillsammans med denna person, tanken är att ni hjälps åt och lägger upp arbeten som ni känner er trygga med.

Vi har högt i tak och försöker skapa bästa tänkbara förutsättningarna att trivas på sitt arbete. Med denna tilltänkta rekrytering så vill vi komplettera gruppen med en person som är en lagspelare och som går in och stärker gruppen och vår totala kompetens ytterligare.

Att du kan det svenska språket ser vi som en grundläggande förutsättning då det är viktigt att kunna kommunicera med våra kunder.

Tillträde till tjänsten, omgående.
Intervjuer kommer genomföras kontinuerligt och vi har för ambition att tillsätta tjänsten snarast möjligt.

Vi söker en duktig person inom fastighetsstädning som är mellan 20-50 år, du ska vara noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta. Det är meriterande men inte helt avgörande att du har tidigare erfarenhet av städarbeten, det är dock väsentligt viktigt att du är nästintill pedantisk i din läggning och önskar ett snygg resultat när du är klar med arbetet. Vi är en relativt ung och homogen grupp på strax över 10 personer och har vårt säte i Helsingborg. Firman ligger på Berga och vi har alltid nära till våra kunder och vår arbetsplats som varierar från kund till kund inom Helsingborg. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar i Helsingborg, dem flesta kunder har sina fastigheter på Tågaborg, i centrala Helsingborg och på Norr. Vi jobbar även i en mindre skala mot hyresfastigheter och kommersiella Industrifastigheter.

Vi tillhandahåller bil och det är viktigt att du har körkort och kan ta dig runt till våra kunder. Du kommer dock arbeta i tätt samarbete med en grupp där alla drar åt samma håll och är vana att hjälpas åt över gränserna. Städarbetet kommer ske till våra befintliga kunder i bra områden, fina trappuppgångar och vår ambition är att hitta ett upplägg där man inte hamnar i en monoton arbetssituation utan ibland kommer ut och arbetar med div. andra sysslor beroende på årstid för att öka stimulans och arbetsmoment. Önskar den sökande att enbart arbeta med städning så går det givetvis också bra, vi ser till vad som blir bäst för individen.

Att man kan det svenska språket ser vi som en grundläggande förutsättning då det är viktigt att kunna kommunicera med våra kunder.

Tillträde till tjänsten snarast eller när rätt person kan tillträda tjänsten. Vi kommer granska ansökningar kontinuerligt och kallar löpande för en personlig intervju och möte.

Tjänsten avser heltid.

Vänligen välj vilken tjänst du är intresserad av*
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.
Max. file size: 10 MB.